Menu przyjęcia
Przykładowe menu na przyjęcie.
Menu „Harfa”
Dania gorące
- Rosół /Flaki/Krem grzybowy
- Kotlet cordon bleu/Kaczka z jabłkami/Ryba w sosie pesto
- Barszcz czerwony , krokiety z mięsem/ Żurek z białą kiełbaską
Dodatki
- Ziemniaki z wody z koperkiem /Ziemniaki zapiekane
- Surówki sezonowe
Przystawki
- Mix mięsny w galarecie
- Zestaw wędlin i mięs pieczonych z dipem chrzanowym
- Tymbaliki wieprzowe
- Spring rolsy z mięsem mielonym i warzywami
- Śliwki w boczku/ śledzie z suszonymi pomidorami
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka grecka
- Mozzarella z pomidorem
- Nuggetsy z kurczaka z sosem czosnkowym
- Tortilla z kurczakiem
- Pieczywo
Deser
- Lody
Tort
Bufet kawowy
- Ciasta (5 rodzajów)
- Ciasto BEZA
- Świeże owoce filetowane
- Mini ptysie
- Mini pączki
- Soki, napoje, woda
- Kawa, herbata